kaarten en uitnodigingen

Geboortekaartjes

Als illustrator kan ik een kaart op maat maken. Samen de de aanstaande ouders bespreken we de mogelijkheden, stijl en kleur voor de kaart. Na dit gesprek ga ik voor jullie aan de slag en laat regelmatig de vorderingen zien, totdat een eindresultaat ontstaat waar iedereen blij van wordt.

Voor dit kaartje wisten de ouders nog niet of hun kindje een jongen of meisje zou worden. Wel dat het een naam met 4 letters zou krijgen. Uiteraard geen probleem!Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van meer neutrale kleuren (deze heb ik gebruikt voor mijn oudste dochter):
geboortekaartje_sylke
En deze voor mijn jongste dochter (oké, het hartje heeft niet echt een neutrale kleur):

Deze ouders wisten al dat ze een zoontje zouden krijgen. In overleg hebben we voor het thema olifantjes gekozen.

geboortekaart_buitenkant

Voor hun tweede zoontje mocht ik verder gaan met het thema olifantjes.

Voor dit geboortjekaartje is het thema schaapjes gekozen. Ook de grote zus mocht in de kaart terugkomen:

Hieronder nog wat olifantjes-mogelijkheden:
1c5a

 

Trouwkaarten en uitnodigingen

Trouwen is natuurlijk al een feest op zich. Om de voorpret te vergroten heeft het onderstaande stel hun trouwkaart door mij laten tekenen.

Ook een jubileum moet natuurlijk gevierd worden. Een uitnodiging voor zo’n heugelijk feest wordt natuurlijk extra mooi als deze op maat gemaakt is. Dit kan strak gedaan worden…

… of juist wat meer als cartoon:

… of misschien iets strakker

kaarten

Ook gewone kaartjes zijn leuk om te maken, maar ook om te versturen. Onderstaande kaart had ik gemaakt voor de ouders van een goede vriend van mij, die toen pas opa en oma waren geworden.