(kinder)boeken

De kleine Ace gaat wandelen

Dit fantastische kinderboek, geschreven door Marc Sylvester, vertelt het verhaal over Ace, die samen met zijn vader en een magische zaklamp gaat wandelen. Wanneer Ace de zaklamp over iets laat schijnen, gebeuren er magische dingen! Wil je dit boek bestellen, dat kan! Ga dan naar https://crazyclowne.com/product/kinderboek

Het Geheim van pijn


Voor dit tweeluik, geschreven door Floor van der Valk en Tamara van der Houwen, mocht ik de mooie verhalen over Dana en Timo en hun pijnverhaal ondersteunen met mijn illustratiekunsten. In de verhalen wordt op een heldere manier uitgelegd wat pijn is en hoe dit nou eigenlijk werkt. Ook chronische pijn komt daarbij aan bod. Wil je meer informatie of dit boek gewoon bestellen, ga dan naar https://www.pijnenzo.nl!

Dana is door haar enkel gegaan en heeft hier al een tijd last van. Ze vraagt zich af of dit ooit nog wel over gaat. Een bezoek aan de dokter biedt opheldering!

Ook Timo heeft al lange tijd last van zijn elleboog. Na een tip van Dana, bezoekt ook hij dezelfde dokter. Daar leert hij, samen met Dana, wat er met hem aan de hand is en krijgt tips die hem zou kunnen helpen.

Baron Dragonder

In de begindagen van Baron Dragonder, een avonturier die destijds veel op Twitter zat en zijn (tw)avonturen daar dan ook veel wegzette, heeft schrijver en bedenker Robert Jan Schinkel mij benaderd om Baron Dragonder een gezicht te geven. Hieronder zie je twee schetsen die ik destijds voor hem had uitgewerkt.

twavatar2_kleur twavatar3_kleur

Baron Dragonder zat echter niet stil en over al zijn (tw)avonturen is er uiteindelijk een boek uitgekomen: Baron Dragonders kleine boek der grote twavonturen. De onderstaande twee platen zijn uitgewerkte schetsen, de rechterplaat is uiteindelijk bij het voorwoord geplaatst.

voorkant_schets1a  voorkant_schets2   

Ook heb ik bij enkele verhalen van het boek wat illustraties gemaakt, hieronder bijvoorbeeld een eenhoorn, gevangen door een Hedra-constrictor.

eenhoorn_hedra_constrictor

Aquarosa, de verdwaalde zeeriviermeermin.

en Fireterminator Fietje!

fietje