Illustraties

Auris Montaal

Voor basisschool Auris Montaal in Bergen op Zoom maakte ik de volgende illustraties. Deze illustraties zijn vervolgens gezet in een gedragsposter, die overal in de school is komen te hangen.

Logo voor de whiskyclub

Voor de whisky club te Bergen op Zoom heb ik het onderstaande illustratie mogen maken, welke gelijk fungeert als het logo voor de club.

Kraftwell BV

Voor Kraftwell BV heb ik onderstaande 4 kleurplaten getekend, bedoeld voor een kinderverhuisdoos. Iedere kleurplaat is op een aparte zijde van de doos afgedrukt, welke de kinderen in kunnen kleuren.

 

 

Terre des Hommes

Voor een nieuwe winkel van Terre des Hommes, in Roosendaal, hebben ze mij gevraagd een kleurplaat te maken. De kleurplaat was onderdeel van een kleur- en tekenwedstrijd die de winkel had uitgeschreven onder de vele basisscholen van Roosendaal. Wat deze opdracht extra leuk maakte, was dat ik bij deze wedstrijd ook mocht jureren. De jonge winnaars werden bekend gemaakt op de dag van de feestelijke opening.

 Terheijdens theater

Onderstaande poster heb ik mogen maken voor het Terheijdens Theater, voor het toneelstuk ‘Eens was er…’

T-shirt

De hyena is speciaal gemaakt voor een finalist van het Cameretten festival, enkele jaren geleden. In zijn show kwam de hyena regelmatig terug en ik was gevraagd iets voor hem te ontwerpen om op een T-shirt te zetten.