Over mij

Mijn naam is Edrick Hemme en ik ben mijn leven lang al bezig met illustreren, wat gerust een passie genoemd mag worden. Van tijd tot tijd was er altijd wel iemand in de naaste omgeving die een leuke tekenklus had, welke ik dan ook maar al te graag deed. Dit varieerde van het maken van een karikatuur tot uitgebreide muurtekeningen. Ik heb mezelf meer kunnen ontwikkelen, toen ik bij het weblog Flabber mijn illustratiekunsten mocht vertonen voor hun online magazine, forum en (sub)website(s). In die tijd had ik ook de webstrip ‘Schijtduiven’, waar 2 jaar lang elke week een stripje maakte over duiven. Ook dit is voor mij een goede leerschool gebleken, waarbij mijn (digitale) illustratievaardigheden gegroeid zijn.

Sinds 2016 heb ik besloten meer tijd aan mijn tekenwerk te wijden en ben ik mezelf hierin gaan professionaliseren. Met mijn eigen (cartooneske) stijl kan ik informatieve teksten omtoveren tot heldere informatieve illustraties. Live tekenen is een mogelijkheid, of dit nou bij een vergadering of bijeenkomst is, waarbij een belangrijke boodschap duidelijk gemaakt dient te worden, of een bruiloft, waar bijvoorbeeld leuke karikaturen van de gasten getekend kan worden. Maar misschien bent u meer op zoek naar een origineel relatiegeschenk of een leuke (geboorte)kaart, ook dan kan ik vast wel wat voor u betekenen.

Heeft u leuke dingen in mijn portfolio gezien en denkt u dat ik iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op via het contactformulier.