Karikaturen

Teamkarikatuur

Voor rugbyclub RCC in Roosendaal heb ik deze teamkarikatuur gemaakt, bedoeld als cadeau voor één van de teamleiders. Deze plaat is tot stand gekomen met behulp van een teamfoto en een gezellig babbeltje met de andere leider van dit desbetreffende team.

Live karikaturen

Enige tijd terug heb ik me een paar keer gesetteld bij de lokale kinderboerderij. Daar konden bezoekers zich door mij live laten tekenen. Een ontzettend leuke ervaring, wat naar meer smaakt! Hieronder enkele bezoekers die zich door mij hebben laten ‘vereeuwigen’:


Vaderdag

Voor Vaderdag ben ik door verscheidene mensen benaderd om een leuke karikatuur te maken voor hun vader of man. Heel gaaf om te doen en het het resultaat… een supermooi cadeau voor vaders!


Make-over-Experience

Voor de Make-over-Experience in Roosendaal ben ik gevraagd om van 15 basisschool-directeuren en Riek Bakker, een speciale gast op dit evenement, een karikatuur te tekenen. Deze dames kregen daar een make-over aangeboden. De bedoeling was dat dit evenement uiteindelijk ook geld in het laatje zou brengen voor Stichting Leergeld, welke zich inzet voor kinderen uit arme gezinnen.

15_schoolhoofden

riek_bakker_hoofd


Specifieke opdrachten

Ook hier en daar heb ik wel eens een specifieke, gepersonaliseerde karikatuur mogen maken, zoals hieronder bijvoorbeeld:

karikatuur_discreet